04 Μαρτίου 2024

Ακολουθήστε μας:

Η ΑΝΕΚΑ με το εξειδικευμένο προσωπικό της επικεντρώνει τη δραστηριότητά της στη μελέτη, το σχεδιασμό και την κατασκευή Ενεργειακών Έργων.

Ειδικότερα για τα φωτοβολταϊκά και τα αιολικά πάρκα, μετά από αυτοψία στο χώρο της εγκατάστασης γίνεται ο αναλυτικός σχεδιασμός του σταθμού (οικονομοτεχνική μελέτη και μελέτη εφαρμογής). Με έμφαση στην ποιότητα, επιλέγονται τα καταλληλότερα υλικά βελτιστοποιώντας τη σχέση τιμής - απόδοσης, υπολογίζονται οι βέλτιστες θέσεις των βάσεων και οι κλίσεις των Φ/Β πάνελ, τα μήκη και οι διατομές των καλωδίων, διαστασιολογούνται οι  ηλεκτρικοί πίνακες και οι υποπίνακες, χαράζονται οι γειώσεις, το σύστημα παρακολούθησης λειτουργίας του σταθμού, ο συναγερμός και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του χώρου της εγκατάστασης.


Η κατασκευή του έργου γίνεται από πλήρως εξοπλισμένα και εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας, με την επίβλεψη κατάλληλα εκπαιδευμένων και έμπειρων μηχανικών. Η ποιότητα και η οργάνωση της κατασκευής επιτρέπουν στην ΑΝΕΚΑ να δώσει τις κατάλληλες εγγυήσεις για το χρόνο παράδοσης του έργου, την πιστή εφαρμογή της μελέτης και την καλή συναρμολόγηση του εξοπλισμού.ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Παλαιά Συμμαχική Οδός Ωραιοκάστρου (Όπισθεν Στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου)
Τ.Θ. : 1492, Τ.Κ. : 57008, ΙΩΝΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνα

Τηλέφωνo: +30 2310 783438
Fax: +30 2310 782179

E-mail