21 Ιουλίου 2024

Ακολουθήστε μας:

Η εταιρεία Ανανεώσιμες Κατασκευές Α.Ε. (ΑΝΕΚΑ S.A.) ιδρύθηκε το 2009 (αρ. μητρώου ΓΕΜΗ 059226504000) και δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την τεχνική υποστήριξη ολοκληρωμένων συστημάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Είναι μία σύγχρονη επιχείρηση στελεχωμένη από νέους ανθρώπους με επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία στις κατασκευές. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Παλαιά Συμμαχική Οδό Ωραιοκάστρου (πίσω από το στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου) στην Ιωνία Θεσσαλονίκης. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς. Φροντίζει για τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση των συνεργατών της με συμμετοχές και επισκέψεις σε ημερίδες, εκθέσεις και σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κύριος στόχος της εταιρείας είναι η αξιοποίηση κάθε μορφής ενέργειας προς όφελος του ανθρώπου και του περιβάλλοντος. Επίσης, φιλοδοξεί να αποτελέσει ηγετική δύναμη στον κλάδο με την ποιότητα και την αξιοπιστία των έργων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της.

Συμπεριλαμβάνεται στον επίσημο κατάλογο Μελετητών - Εγκαταστατών Φωτοβολταϊκών Συστημάτων του Κ.Α.Π.Ε. (εκδίδεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής), που τηρούν τους κανόνες ασφαλείας για την εγκατάσταση και λειτουργία των Φ/Β συστημάτων. Επίσης, εφαρμόζει σύστημα διαχείρησης ποιότητας για την κατασκευή των έργων της πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2008 από την SWISS Approval. 

Για το πιστοποιητικό ποιότητας πατήστε εδώ.

Για την πολιτική ποιότητας πατήστε εδώ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Παλαιά Συμμαχική Οδός Ωραιοκάστρου (Όπισθεν Στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου)
Τ.Θ. : 1492, Τ.Κ. : 57008, ΙΩΝΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνα

Τηλέφωνo: +30 2310 783438
Fax: +30 2310 782179

E-mail